• Rob en Hans Houben samen met Team Houbereij heten u van harte welkom op de website van Party Restaurant de Houbereij in Panningen.  Een gastvrij onthaal voor iedere gelegenheid, zowel feestelijk als niet feestelijk in de condoleance stijl. We beschikken over 2 ruime feest-vergader zalen die zeer flexibel in te delen zijn. Daarnaast hebben we een Bruin Cafe, waar al decennia lang gasten de weg weten te vinden. We zijn de thuisbasis voor vele verenigingen en organisaties in Peel en Maas. We beschikken over een traditionele ambachtelijke keuken met een grote voorkeur voor slow cooking. Rob Houben, onze chef-kok laat zich inspireren door grote chefs en door zijn ervaring in binnen en buitenland weet hij samen met zijn team iedere tong te strelen.

  • Op de mooiste dag van jullie leven moet alles zo lopen zoals jullie in gedachten hebben. Trouwen bij…

  • Dance the night away! Gezellige dans contact avonden beleeft u bij Party Restaurant de Houbereij. Een gezellige ontspannen…

  • Party Restaurant de Houbereij op LocatieVerwachtingen overtreffen, niks is ons te gek en het totaalplaatje: de Houbereij op…

  • Het nuttige en het aangename combineren? Full-service vergaderen bij Party Restaurant de Houbereij, de locatie bij uitstek voor…

  • Bereikt u een bijzondere leeftijd die uitgebreid gevierd mag worden of pakt u het liever iets kleiner en…

  • Koffietafel standaard Een selectie van verschillende verse zachte broodjes (o.a. tarwe en witte puntbroodjes, tarwe en witte sesambroodjes,…

  • We bieden een zeer breed scala aan mogelijkheden. Voor nagenoeg iedere (feestelijke)gelegenheid kunt u terecht bij Party Restaurant de Houbereij in Panningen. Ontdek de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op!

Houbereij

We kunnen onze zalen op diverse manieren indelen en inrichten. Hieronder ziet u de opstellingen en de daarbij behorende capaciteit van de betreffende zaal.

 

 

  Grote zaal Kleine zaal
Cabaret 170 personen 60 personen
Carré 50 personen 35 personen
Receptie 250 personen 80 personen
Theater 250 personen 70 personen
U-vorm 30 personen 20 personen

Onze beiden zalen beschikken over een modern geluidssysteem met mp3 functionaliteit, surround sound in de gehele locatie en de mogelijkheid om eigen gegevensdragers aan te sluiten op onze installatie en zo bijvoorbeeld het geluid van uw bedrijfsfilm of presentatie over onze geluidsinstallatie te laten gaan. 

Beide zalen zijn uitgerust met Sennheiser draadloze handheld en dasspeld microfoons, bekabelde microfoons en beamers met HD projectieschermen. Ook een flip-over, laptop met windows 7 en een draadloze presentatiepointer zijn voorhanden, kortom we zijn van alle gemakken voorzien om uw vergadering perfect te laten verlopen.

Bovendien kunnen uw gasten gratis gebruik maken van ons snelle Wifi netwerk, en hebben we een ruime parkeerplaats en een centrale, goed bereikbare ligging.

 

 

Party Restaurant de Houbereij

Kerkstraat 68
5981 CH Panningen
077 - 3071439
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zakelijke pagina

Onze keuken

Met een grote voorkeur voor slowcooking en sous-vide bereidingen en een traditionele ambachtelijke keuken waar alles zelf gemaakt wordt bent u ervan verzekerd dat u op en top geniet van de heerlijke gerechten die de keuken voor u in petto heeft. Een 4-, 5- of 6 gangen menu van superieure kwaliteit met de daarbij behorende service en uitstraling.

Een elegant gedekte tafel met linnen, onderzetborden, bestek, wijn- en waterglazen, verse bloemen, zorgen mede voor een uitnodigende uitstraling en een exclusieve sfeer.
Mede door de ervaring in sterrenzaken in binnen en buitenland zijn de gerechten die ons keukenteam presenteert van inferieure kwaliteit. Onze Chef-kok Rob Houben heeft een passie voor koken en werkt graag zoveel mogelijk met kraak verse streekproducten van het seizoen. Hij steekt klassieke gerechten graag in een modern jasje en geeft zo zijn eigen draai aan de ambachtelijk bereidde gerechten.

Recensies

Enkele recensies van onze gasten! Voor meer recensies kijk op Facebook of op Eet.nu

Party Restaurant de Houbereij

Kerkstraat 68
5981 CH Panningen
077 - 3071439
info@houbereij.nl

 

Social Media

 

Facebook Twitter

Joomla templates by Joomlashine